Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΕΚ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

                                                     Δίπλα-δίπλα Μελισσανίδης και Βαρδινογιάννης
Μία χρονιά στη Γ' εθνική ήταν αρκετή για την Άεκ, που μετά τη σημερινή της νίκη με 2-0 επί της Κηφισιάς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στη Β' εθνικη.
Οι Κιτρινόμαυροι, μπροστά σε 8.000 οπαδούς τους, πίεσαν από την αρχή και στο 17' μετά από κόρνερ του Ρόβα ο Τζανετόπουλος με γυριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1. Στο 36', ένα φάουλ του Ρόβα, οδήγησε σε ένα ακόμη γκολ με την κεφαλιά του Ντακόλ (0-2).
Έτσι, μετά τη νίκη αυτή η Άεκ έφτασε τους 60 βαθμούς σε 24 αγώνες, ενώ η Κηφισιά έμεινε στους 44. Απομένουν  άλλες 4 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και όπως αναμενόταν η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κλείνει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι φίλοι του " δικέφαλλου " γνώριζαν πολύ καλά όταν πανηγύριζαν το περσινό καλοκαίρι για την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ότι η ομάδα με αυτόν θα οδηγούνταν σύντομα στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο γήπεδο της Ριζούπολης βρέθηκε σήμερα και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος παρακολούθησε το ματς παρέα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου