Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΞΩΣΕΙΣ 70 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ-ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

                Αποτέλεσμα εικόνας για μανουελα καρμενα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης και έγκριτης ιστοσελίδας koutipandoras.gr, η νεοεκλεγείσα δήμαρχος της Μαδρίτης, Μανουέλα Καρμένα, ακύρωσε διαταγές έξωσης εις βάρος 70 οικογενειών.
Η Καρμένα, που πρόσκειται στο αριστερό κόμμα των Podemos, διαβεβαίωσε ότι  «Κανένας δεν θα πεταχτεί στον δρόμο».

Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, εξασφαλίστηκε η διαμονή ακόμη 2.000 οικογενειών στις εργατικές κατοικίες της ισπανικής πρωτεύουσας.

Σημειώνεται ότι η δήμαρχος της πόλης είχε το προηγούμενο διάστημα σειρά συναντήσεων με ανώτατα στελέχη των μεγαλύτερων τραπεζών της Ισπανίας, ώστε να συζητήσει το πρόβλημα των εξώσεων.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο παράλληλα, ίδρυσε μια υπηρεσία διαμεσολάβησης για τους ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετούν τα στεγαστικά τους δάνεια.

Η αλήθεια είναι ότι όταν η αριστερά θέλει να βοηθήσει μπορεί. Αρκεί να μην έχει στόχο απλά να κάνει μία μόνιμη αντιπολίτευση, όπως το δικό μας ΚΚΕ και να μην αναλώνεται σε μια εκ των έσω αντιπολίτευση και υπονόμευση της αριστερής κυβέρνησης, όπως συμβαίνει με τη δική μας αριστερή πλατφόρμα. Αν θέλανε να βοηθήσουν αυτό το κράτος και τους ταλαιπωρημένους πολίτες θα μπορούσαν έστω και μέσα από ένα τόσο σκληρό μνημόνιο, να επιτελέσουν έργο, να δημιουργήσουν ακτιβιστικές ομάδες και να δουλέψουν σε βάθος και υπέρ μας ώστε να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτό το τέλμα. Το να οδηγήσουν την χώρα στα παλιά κυβερνητικά καθεστώτα τους κάνει επικίνδυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου