Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

ΣΤΟΝ PAUL MASON ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ-ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Με τον δημοσιογράφο του Chanel 4, Paul Mason μίλησε λίγο πριν ανακοινώσει την παραίτησή του ο Γιάννης Βαρουφάκης και με τη σειρά του ο Βρετανός ανέβασε tweet που που μιλούσε για την παραίτηση αυτή. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος το πήγε παραπέρα λέγοντας ότι ο ανασχηματισμός του Τσίπρα θα οδηγήσει στον  ΣΥΡΙΖΑ 2.
Από την άλλη ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης  δείχνει προς την πλευρά των δανειστών για την παραίτησή του λέγοντας πως λίγο μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος ενημερώθηκε πως «οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα "εκτιμούσαν" την... απουσία μου από τις συνεδριάσεις του» και υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας».
«Για αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών», συμπληρώνει ο κ. Βαρουφάκης.
Από ότι φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να προχωρήσει προς μία συμφωνία με όσο πιο συνοπτικές διαδικασίες γίνεται και μετά τη μεγάλη εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ελληνικός λαός θέλει να πετύχει το καλύτερο δυνατό και να μην αφήσει στους εταίρους μας ούτε μία στιγμή την ευκαιρία να προφασίζονται πρόσωπα και δηλώσεις για να κωλυσιεργούν και γενικότερα να δημιουργούν θέματα μη συμφωνίας εκ των ουκ άνευ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου