Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ Η ΕΚΤ

           ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας

Μετά από την 18ωρη και μάλιστα ολονύχτια διάσκεψη των αρχηγών κρατών της Ε.Ε. και όλα όσα τράβηξε από " αντιπάλους " ο Αλέξης Τσίπρας, θα περίμενε κανείς ότι με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη θα πήγαινε στο σπίτι του να ξεκουραστεί.
Όμως, όπως φαίνεται ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος για τα δύσκολα και ξέρει ότι δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε λεπτό από τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος.
Έτσι, με το που έφτασε Αθήνα πήγε κατ' ευθείαν στο Μέγαρο Μαξίμου, Εκεί θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, αφού οι δανειστές ζητούν άμεση ψήφιση κάποιων προαπαιτούμενων, ώστε να δοθεί στην Ελλάδα μία ανάσα ρευστότητας.

Μέσα στην ημέρα θα συναντηθεί και με τον Πάνο Καμένο όπου θα διαλευκανθεί να ο Υπουργός Άμυνας και μέλος της συγκυβέρνησης έχει σκοπό να συμμετέχει σε αυτή τη συμφωνία με τους εταίρους ή θα θέσει εαυτόν εκτός.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα θα πρέπει μέχρι το βράδυ να έχουμε νέα  Π.Ν.Π. όσο αφορά τη λειτουργία των τραπεζών και το capital control, αφού η ΕΚΤ έκρινε σκόπιμο να μην αυξήσει τη ρευστότητα που μας παρέχει περιμένοντας να ψηφιστούν την Τετάρτη τα προαπαιτούμενα και μετά να πάρει νέες αποφάσεις για να ανοίξουν οι τράπεζες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου