Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ-ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

                  Αποτέλεσμα εικόνας για eurogroup
Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Eurogroup για τη χρηματοδότηση-γέφυρα που θα δώσει στην Ελλάδα με στόχο να ανταπεξέλθει στις άμεσες υποχρεώσεις της. 
Όπως έχει γίνει γνωστό, αυτό το Eurogroup δεν είναι κάποιο έκτακτο με θέμα τη χώρα μας. Είναι η καθορισμένη συνεδρίαση του μήνα, όπου είχε άλλα θέματα προς συζήτηση, αλλά λόγω της συμφωνίας που επετεύχθει το πρωί, θα συζητηθεί και το θέμα της χρηματοδότησής μας.
Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, δήλωσε «θα δουλέψουμε πάνω σε όλα τα θέματα. Έχει το κουράγιο η κυβέρνηση αυτή να κάνει αυτά τα οποία είχαν αρνηθεί οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Χαιρετίζω το πολιτικό θάρρος. Δεν πρέπει να επιρρίπτουμε ευθύνες για παραλείψεις προηγούμενων κυβερνήσεων».
Από την πλευρά του ο Μοσχοβισί,  ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα. Αυτή η τελική συμφωνία θα επιτρέψει αυτό που επιθυμούμε, πρόσθεσε. «Η Ελλάδα να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις προκειμένου να παραμείνει πιο στέρεα μέσα στην Ευρωζώνη», είπε.
ΠΗΓΗ:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου