Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙ-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ELA-ΑΙΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

                      

Με μια ισχυρή εντολή από το λαό ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία.

Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός ήρθε σε επικοινωνία με τον Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την προοπτική μιας νέας διαπραγματεύσεις, χωρίς να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα το δυνατό " ΟΧΙ " του λαού.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τον Μάριο Ντράγκι , ο οποίος όπως τόνισε έχει τη διάθεση να αυξήσει το ELA προς τις τράπεζες σε περίπτωση που ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ.

Για το λόγο, ευτό και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική κυβέρνηση έστειλε ήδη αίτημα προς την Κομισιόν για άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων για νέο πρόγραμμα. Μόλις ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις θεωρείται βέβαιο ότι άμεσα η ΕΚΤ θα δώσει ρευστότητα και θα επαναλειτουργήσουν σταδιακά οι τραπεζικές συναλλαγές με ανοιχτές τράπεζες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου