Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-Ο ΒΕΜΠΕΡ ΕΒΓΑΛΕ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ

                 Ο Αλέξης Τσίπρας στο ευρωκοινοβούλιο - ΦΩΤΟ

Αποθεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου. Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να του σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν και όλοι οι φωτορεπόρτερ " έπεσαν " πάνω του.

Όταν πήρε το λόγο ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για τις θυσίες που έκανε ό Ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια. Μίλησε για Ενωμένη Ευρώπη, για τις κρίσιμες στιγμές τις οποίες πρέπει όλοι να συναισθανθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σαφώς έδωσε το στίγμα για το τι πρέπει να περιλαμβάνει η νέα συμφωνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η Ελλάδα υπήρξε το πειραματόζωο της λιτότητας στην Ευρώπη. Ακόμη, τόνισε ότι οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί και επιχειρηματίες ήταν αυτοί που οδήγησαν την χώρα μας σε αυτή τη θέση και ότι το 90% του λαού πλήρωσε ακριβά, αντίθετα με το υπόλοιπο 10%.


ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Αμέσως μετά τον Τσίπρα, το λόγο πήρε ο Βέμπερ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος, ο οποίος έβγαλε " χολή " κατά του Έλληνα πρωθυπουργό, του είπε ότι είναι ψεύτης, αναξιόπιστος, ότι επιζητά συμμάχους στα ακροδεξιά στοιχεία, ότι η Ελλάδα συνορεύει με τη Βουλγαρία άρα θα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο οικονομικό επίπεδο.
Με το που τέλειωσε την ομιλία του ο Βέμπερ δέχθηκε γιουχαρίσματα από τους περισσότερους παρευρισκομένους και ο Αλέξης Τσίπρας με ένα σαρδόνιο χαμόγελο γύρισε κοιτώντας προς τους ευρωβουλευτές που φώναζαν κατά του Βέμπερ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου