Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΟΥΣΚ-Η Ε.Ε. ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ " ΟΧΙ "

               Τουσκ: Το δημοψήφισμα δεν αφορά στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη
Σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο Ντόναλντ Τουσκ κατέστησε σαφές ότι το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη δεν κρίνεται από το δημοψήφισμα.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε σχετικά: «Είναι σαφές ότι το δημοψήφισμα δεν αφορά στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη » σημειώνοντας ότι αν το αποτέλεσμα είναι "όχι" « δεν σημαίνει αυτόματα ένα Grexit ».
«Το διάστημα των διαπραγματεύσεων θα είναι μικρότερο αλλά σίγουρα δεν χρειαζόμαστε δραματικά μηνύματα αν επικρατήσει το "όχι"», υπογράμμισε ο κ. Τουσκ μιλώντας στο «Politico» και συνέχισε λέγοντας:
«Δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες την Κυριακή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά τρόπους για να τους κρατήσει μέσα στην Ένωση. Κύριος στόχος μας είναι να κρατήσουμε την Ευρωζώνη ενωμένη μετά από το δημοψήφισμα».
«Απαιτείται μία νέα προσέγγιση από την Ευρωζώνη, η οποία θα επιτρέψει την Ελλάδα να μείνει στην Ευρώπη, ακόμα και αν επικρατήσει το  " όχι ". Αν χρειαστούν κάποιες νομικές αλλαγές ώστε να διασωθεί η Ευρώπη, μπορούμε να τις συζητήσουμε», πρόσθεσε. 
ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου