Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ

                   Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο συλληψεις

Το νούμερο 20.000 φτάνουν οι φάκελοι με υποθέσεις διαφθοράς που έχει στα χέρια του ο κ Νικολούδης και μετά την υπόθεση της ΑΤΕ που ήδη άνοιξε θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

Μετά από σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου τη Δευτέρα με τη συμμετοχή των κ.κ. Νικολούδη, Παπαγγελόπουλου, Αλεξιάδη και Πολάκη, αποφασίστηκε όλοι οι ώριμοι και ολοκληρωμένοι φάκελοι που αφορούν σε θέματα διαφθοράς και διαπλοκής να σταλούν στους εισαγγελείς και να ξεκινήσει η διαδικασία των διώξεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό από την ερχόμενη Πέμπτη ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα να γίνουν ακόμα και συλλήψεις.

Θα πρόκειται για πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις των 1.300 δανείων και άλλων υποθέσεων της ΑΤΕ που ήδη έχουν σταλεί στους αρμόδιους εισαγγελείς για να ασκήσουν διώξεις.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρανταχτά ονόματα της επιχειρηματικής κοινότητας τα οποία επωφελήθηκαν, πήραν δάνεια και δεν τα επέστρεψαν με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Δημόσιο κατά 5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το αρμόδιο υπουργείο.

Στη σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο μοιράστηκαν και οι αρμοδιότητες μεταξύ των υπουργείων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νικολούδης έχει αναλάβει τις υποθέσεις διαφθοράς, λαθρεμπορίας καυσίμων και καπνού, τις κομπίνες και τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και άλλων προμηθειών των νοσοκομείων από τις φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από την πορνεία.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος πήρε όλες τις υποθέσεις των δημοσίων έργων και των τεχνικών εταιρειών και ο κ. Αλεξιάδης την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Όμως, στη σύσκεψη τέθηκαν προτεραιότητες. Το πρώτο ¨χτύπημα¨ δόθηκε με την υπόθεση της ΑΤΕ. Θα ακολουθήσουν τα δημόσια έργα και οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πετύχει σε αυτό το τομέα και μάλιστα με άμεσα αποτελέσματα ώστε να δώσει και στους δανειστές να καταλάβουν ότι όλα έχουν αλλάξει στην Ελληνική κυβέρνηση. 

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου