Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

ΚΟΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ-ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

                     

'Οπως αναφέρουν πληροφορίες από τη σύσκεψη των αρχηγών των Ελληνικών κομμάτων τέλειωσε το βασικό στάδιο συζητήσεων και αυτή τη στιγμή όλοι μαζί-πλην του κ. Κουτσούμπα - μία κοινή δήλωση προς την Ε.Ε. στην οποία αναφέρουν ότι η Ελλάδα θέλει να μείνει στην Ευρωζώνη και στο ευρώ και επιθυμεί μία νέα συμφωνία.

Ο αρχηγός του ΚΚΕ, όπως αναμενόταν αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του αφού όπως είναι γνωστό το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι κατά της Ε.Ε.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες του  Προκόπη Παυλόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα με Φρανσουά Ολάντ, Μάριο Ντράγκι και Γιούνκερ, ενώ όπως έγινε γνωστό ότι εντός ολίγου ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και γι' αυτό το λόγο πριν λίγα λεπτά έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Λαφαζάνης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε λίγο θα υπάρξει και συνάντηση Ολάντ με Μέρκελ, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου