Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2015

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΤΟ EUROGROUP-ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

          Δεν θα υπάρξει κοινό ανακοινωθέν από το Eurogroup

Δεν βγήκε κοινό ανακοινωθέν από το Eurogroup, καθώς ο Σόιμπλε διαφώνησε με αυτό. Όπως πιστεύει ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και δεν υπήρξε καμία πρόοδος παρά τα σκληρά μέτρα που ήδη η Ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να πάρει.

Είναι, πλέον ξεκάθαρο ότι ο Σόιμπλε δε θέλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και ειδικά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. όπως τονίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν εκ των έσω τα της Ε.Ε. κάνουν λόγο για βέτο του Γερμανού Υπουργού όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση να προσπαθήσει για την ανατροπή της ώστε να αναλάβουν πρόσωπα της εμπιστοσύνης τους που θα κάνουν ότι τους πει. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ρίξει την Ελληνική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να την αναγκάσει να ψηφίσει τα σκληρότερα δυνατά μέτρα ( μέτρα που ούτε η ΝΔ δεν τόλμησε να πάρει ) και κυρίως αυτά που πλήττουν τις χαμηλές οικονομικά ομάδες ώστε να διαλύσει την πρώτη αριστερά προσκείμενη κυβέρνηση στην Ευρώπη και να σταματήσει έτσι οποιαδήποτε τέτοια σκέψη από πολίτες άλλης χώρας.

Μετά από όλα αυτά, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ εξουσιοδοτήθηκε ώστε να ενημερώσει τη Σύνοδο Κορυφής που ξεκινά σήμερα για τα πεπραγμένα του Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου