Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ Ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ " ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ "






Από την ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη, koutipandoras.gr, αναδημοσιεύουμε τη λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων ή των μέσων που κατέθεσε σήμερα ο Πάνος Καμένος στην ΕΣΗΕΑ και οι οποίοι φαίνονται ( νομίμως ή όχι  θα το κρίνει το πειθαρχικό της Ένωσης ή και η δικαιοσύνη ) να εισέπρατταν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ ώστε να προωθήσουν συγκεκριμένες καμπάνιες, ενώ η δουλειά τους ήταν να κάνουν και κριτική στο κυβερνητικό έργο.

Σε πολλές περιπτώσεις τα ποσά δεν συνάδουν με την απήχηση που έχει το κάθε μέσο. Για παράδειγμα δεν έχει λογική κάποιος που έχει ένα απλό blog να εισπράττει μεγαλύτερα ποσά από ένα μέσο με ευρεία απήχηση και υψηλή αναγνωρισιμότητα. Βέβαια, δεν είναι εύκολο μέσα από αυτό να ανακαλύψεις διαπλοκή. Αυτή, όμως είναι η μεθοδολογία της διαπλοκής. Σχεδόν, ποτέ οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί δεν χρηματοδοτούν απ' ευθείας δημοσιογράφους, αλλά τους χρηματοδοτούν μέσω κάποιας κρατικής καμπάνιας.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι δημόσιος φορέας και ως εκ τούτου τα 21 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν είναι δημόσιο χρήμα και από εδώ και πέρα το δημόσιο χρήμα θα γίνεται γνωστό και που δίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου