Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

                 
Μια συγκέντρωση που θα πρέπει να αποτελέσει την έναρξη μιας νέας αποχής για την Ελλάδα, που θα σημάνει το ξύπνημα από το λήθαργο που έχουμε πέσει οι πολίτες αυτής της χώρας και θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια αναμένεται να γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα στιε 6.00 μμ.
Επειδή, θα έπρεπε κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο, χαιρόμαστε που αυτή την πρωτοβουλία την πήραν οι  «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδος» και όχι κάποια πολιτική παράταξη. Γιατί, όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτου ιδεολογίας θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των «Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών»
"Έχουμε ανταποκριθεί σε πάμπολλα καλέσματα αυτά τα 3 χρόνια, έχουμε επισκεφτεί πάμπολλα ιδρύματα και συλλογικότητες. Έχουμε βρεθεί στο δρόμο με όλους εσάς ξεχωριστά σε πάμπολλες διαδηλώσεις, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σε συναντήσεις. Έχουμε βοηθήσει ο ένας τον άλλον στα πλαίσια της αλληλεγγύης χωρίς να περιμένουμε κανένα αντάλλαγμα. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που έχουμε κατά καιρούς βρεθεί ξεχωριστά να βρεθούμε όλοι μαζί αυτή τη φορά.
Να βρεθούμε και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε αντί να προσπαθεί ο καθένας μόνος του. Να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας σε αυτά που μας συμβαίνουν και αποφασίζονται από άλλους για εμάς και το μέλλον μας.
Και να μας δουν ξανά όλους μαζί ενωμένους και όχι τον καθένα μόνο του όπως μας θέλουν και τους βολεύει. Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα ας είμαστε όλοι εκεί στην πλατεία Συντάγματος, μαζί για άλλη μια φορά".

Συμμετέχουν:
Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών
Σχολικοί φύλακες
ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
Σωματείο του Μετρό ( ΣΕΛΜΑ)
Κοινωνικη Κουζινα Ο Αλλος Ανθρωπος
ERT OPEN
ΟΛΜΕ
Συντονιστικό Εκπαιδευτικών Σε Διαθεσιμότητα
Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Ας ελπίσουμε να ανταποκριθούν και άλλες Ενώσεις σε αυτή τη πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου