Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΣΗΛΙΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Την προσοχή σε όσους κυκλοφορούν με τα ΜΜΜ εφιστούμε μετά από ένα επεισόδιο απόπειρας κλοπής πορτοφολιού που εκτυλίχθηκε μπροστά μας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο τρένο την Πέμπτη το μεσημέρι. Ένας κύριος περίπου στα 50 πλησιάζει το υποψήφιο "θύμα " και ρωτάει από ποια πλευρά θα ανοίξει η πόρτα στην Ομόνοια για να ξέρει από που θα βγει. Την ώρα που το "θύμα" του απαντάει και είναι απασχολημένο με τη συζήτηση, μία κυρία που από ότι αποδεικνύεται αργότερα είναι μαζί με τον κύριο, προσπαθεί από πίσω που βρίσκεται και ενώ υπάρχει συνωστισμός, να τραβήξει το πορτοφόλι από την τσάντα του. Ευτυχώς, για καλή του τύχη το " θύμα" παίρνει χαμπάρι ότι κάποιος τραβάει τη τσάντα του, γυρίζει απότομα κι εκείνη την ώρα ο κύριος αρχίζει να φωνάζει ότι τον πάτησε, ώστε να αποσπάσει και πάλι την προσοχή του " θύματος", αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Για καλή τύχη των κλεφτών, κι ενώ το πορτοφόλι βρισκόταν... στον αέρα, το τρένο σταμάτησε στη στάση, άνοιξαν οι πόρτες και έφυγαν.

προσοχή, λοιπόν σε όλους τις τσάντες και τα τσαντάκια να τα κρατάτε μπροστά σας και να μην αποσπάται η προσοχή σας ακόμη και αν συνομιλείτε με κάποιον.
Το ζευγάρι των απατεώνων, είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 45-50 ετών, μελαχρινοί και υπεράνω πάσης υποψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου