Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2014

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

                anergia-oaed
Η Ελληνική κυβέρνηση με την βοήθεια των Ευρωπαίων φίλων μας, το πάλευαν τέσσερα χρόνια τώρα και όχι μόνο το κατάφεραν, αλλά η χώρα μας έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση. 
Πρωταθλήτρια στην ανεργία και με την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας είναι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ( τα ανεπίσημα στοιχεία είναι ακόμη πιο τραγικά ) που δημοσιοποίησε στατιστική αρχή, η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο έφτασε το 27% τον Μάιο, παραμένοντας η υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση με δεύτερη την Ισπανία (24,4% με στοιχεία Αυγούστου), σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Ειδικότερα στην Ελλάδα, ο αριθμός των ανέργων τον Ιούνιο έφτασε τα 1,3 εκατομμύρια, ενώ το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 23,8%, στις γυναίκες στο 31,1% και στους νέους κάτω των 25 ετών στο 51,5%.
Εξάλλου, αμετάβλητη στο 11,5% παρέμεινε η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο, ενώ στην Ε.Ε. μειώθηκε από 10,2% σε 10,1%. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την ανεργία στην Ελλάδα το Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Συνολικά τον Αύγουστο καταγράφονται 24,6 εκατομμύρια άνεργοι στην Ε.Ε. και 18,3 εκατομμύρια άνεργοι στην ευρωζώνη. Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, οι άνεργοι μειώθηκαν κατά 134.000 στην ΕΕ και κατά 137.000 στην ευρωζώνη.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας καταγράφηκαν στην Αυστρία (4,7%) και στη Γερμανία (4,9%).

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου