Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ

                    
Έπεσαν έξω τα γκάλοπ στην Σκωτία όσο αφορά το αμφίρροπο του δημοψηφίσματος, καθώς σε ποσοστό περίπου 55% οι πολίτες της χώρας ψήφισαν κατά της ανεξαρτητοποίησης από τη Βρετανία.
Με καταμετρημένα τα αποτελέσματα σε 30 από τις 32 περιφέρειες περίπου το 55% των Σκωτσέζων ψήφισαν υπέρ της παραμονής της χώρας τους στη Βρετανική Κοινοπολιτεία.Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και οι Βρετανοί, πλέον να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους για περαιτέρω ελευθερίες προς την Σκωτία.
Ο πρωθυπουργός της Σκοτίας και υπέρμαχος της ανεξαρτησίας από τη Βρετανία μέσω Twitter σχολίασε ότι το ποσοστό 86% των ψηφοφόρων που πήγε να ψηφίσει είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο δημοκρατικό κόσμο σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία ή δημοψήφισμα στην ιστορία και αποδέχθηκε τη βούληση των πολιτών. "Καλώ όλη τη Σκοτία να αποδεχθεί τη δημοκρατική βούληση των Σκωτσέζων" συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του ο Αλιστερ Ντάρλινγκ, που στήριζε το "όχι", ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει σύντομα στη Γλασκώβη -όπου πάντως η πλειοψηφία των κατοίκων τάχθηκε υπέρ της ανεξαρτησίας-και έκανε λόγο για μια "εξαιρετική βραδιά". Συγχαρητήρια στον Α.Ντάρλινγκ απέστειλε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

ΠΗΓΗ: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου