Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ

                                    Έντυπο της 03.09.2014

Μία ιστορική εφημερίδα ετοιμάζεται να υπαχθεί στο άρθρο 99, σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από το fpress.gr.
Η έγκυρη ιστοσελίδα αναφέρει ότι η εταιρία Μακεδονική Εκτυπωτική, που εκδίδει την εφημερίδα Μακεδονία ετοιμάζει τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρώσει το φάκελό της, ώστε να κάνει αίτηση υπαγωγής  στο άρθρο 99 ή το 106β του πτωχευτικού κώδικα. Το άρθρο 99 προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία για διαγραφή υποχρεώσεων εφ' όσον υπάρχει συμφωνία με τους πιστωτές ενώ το 106β προβλέπει άμεση επικύρωση συμφωνίας εξυγίανσης που έχει συναφθεί με τους πιστωτές.
Σημειώνουμε ότι η Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική στις αρχές του 2014 είχε λάβει επιδότηση από τον αναπτυξιακό νόμο προκειμένου να πληρώσει οφειλές προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Αμέσως μετά η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ πραγματοποίησε αύξηση κεφαλαίου 1,1 εκ Ευρώ με καταβολή μετρητών.
Ωστόσο συνεχίζει να οφείλει μισθούς στο προσωπικό αλλά έχει περιορίσει αισθητά τις υποχρεώσεις της προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και το Δημόσιο γεγονός που της δίνει την ευχέρεια να κινηθεί προς την κατεύθυνση του άρθρου 99 και να κλείσει συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές που είναι κυρίως τραπεζικά ιδρύματα.

ΠΗΓΗ; fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου