Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ EURO U-21

                             
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τα προκριματικά για την τελική φάση του EURO U-21 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Δυστυχώς η πρόκριση δεν εξαρτιόταν αποκλειστικά από εμάς, αλλά ζητούσαμε και ισοπαλία στον αγώνα ανάμεσα σε Σουηδία και Τουρκία.
Δεν χωράνε δάκρυα για τους διεθνείς μας, οι οποίοι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραν τελικά τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Πολωνία. Πριν την έναρξη του αγώνα η Ελλάδα ζητούσε νίκη με 2 γκολ διαφορά και συγχρόνως ήθελε και ισοπαλία στον άλλο αγώνα ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου που θα μας έδινε την πρόκριση.

Τα πάντα κρίθηκαν, όμως τα τελευταία λεπτά όσο αφορά το δικό μας παιχνίδι, αλλά κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα όσο αφορά τους αντιπάλους μας στην πρόκριση. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα άνοιξε το σκορ στο 10΄ με γκολ του Καρέλη και 14 λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση από τον Πριβίλκο. Στο ματς της Σουηδίας με τη Τουρκία γινόταν ένα καταπληκτικό ματς και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1. Κι εκεί που όλα φαίνονταν χαμένα, ο Γιαννιώτας στο 87' κάνει το 2-1 με πέναλντι και ενώ η Τουρκία είχε ισοφαρίσει τη Σουηδία σε 3-3. Οι Έλληνες διεθνείς χρειαζόντουσαν πλέον ένα γκολ για την πρόκριση. Με ένα συνεχές μονότερμα στην αντίπαλη περιοχή δημιουργούσαν ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις του αγώνα πάλι ο Γιαννιώτας πέτυχε το 3-1. Οι πανηγυρισμοί, όμως δεν κράτησαν πολύ, καθώς η Σουηδία στο 92' έκανε το σκορ 4-3 και πήρε αυτή την απ' ευθείας πρόκριση τα τελικά του EURO U-21. Δυστυχώς, μετά από αυτή την εξέλιξη η Ελλάδα μένει και εκτός μπαράζ, αφού δεν βρίσκεται μέσα στις 4 καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων.
Παρόλα αυτά οι Έλληνες παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πάλεψαν μέχρι τέλους,, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι έχουν μέλλον για επιτυχίες αν συνεχίσουν έτσι,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου